Training

 

 

 

Workshop Winst uit Werven

Op donderdag 10 januari en 7 februari 2019 van 16.00 tot 18.00 bij Cariero in Etten-Leur

 

Begin het nieuwe jaar met een frisse blik op het werven van personeel. Wij nemen je mee in de laatste ontwikkelingen in het vinden en binden van de beste kandidaten. Laat je inspireren door de recruiters van Cariero en door elkaar.

Meld je aan bij Marjolein op info@cariero.nl

 

 

 

Training Basic Sourcing

 

Bij Cariero in Etten-Leur of op jouw locatie, twee dagdelen in overleg. 

 

Sourcen is het identificeren, benaderen, overtuigen en binden van niet-actief werkzoekenden binnen jouw doelgroep. Niet langer post-and-pray, maar zelf in de hand houden aan welke kandidaten je jouw tijd wil besteden. Tijdens de training behandelen we de techniek van het Booleaans zoeken, van Facebook en LinkedIn search en het zoeken op jobboards. Je leert zelf verschillende searchstrings te maken voor verschillende doelgroepen.  Er zijn opdrachten en je zult de searchstrings op een overzichtelijke wijze opslaan.  Dit zorgt ervoor dat je het direct, maar ook nog 2 dagen later kan toepassen in de praktijk. Tot slot worden een aantal websites en tools behandeld die van nut zijn voor het vinden van contactgegevens en het maken van searchstrings.

 

Training Advanced Sourcing

 

Bij Cariero op op jouw locatie, twee dagdelen in overleg.

 

Sourcen is veel meer dan alleen een Inmail versturen via LinkedIn of een boolean search in Google. Tijdens deze training leer je direct meer juiste kandidaten vinden en verleiden met een toegankelijke en kandidaatgerichte sourcingsaanpak. We gaan dieper in op sourcing hacks en tricks, een searchstrategie bepalen, op het in kaart brengen van de markt, in volume en gericht kandidaten benaderen, het bijhouden van response en de feedback van de markt gebruiken. 

 

Training Recruitment

 

Bij Cariero of op jouw locatie in overleg.

 

Het leerdoel dat wij nastreven is dat we jou de basis geven om een vakvolwassen gesprekspartner te zijn voor opdrachtgever en kandidaat. Na deze training ken je alle uitgangspunten en basisregels beter dan de gemiddelde recruiter en weet je dit direct en praktisch te vertalen naar meer wervingssucces. We maken een passende training op basis van jouw recruitment behoefte.

 

Denk aan:

Vacature intake

Vacatureteksten schrijven

Sourcing basics

Arbeidsmarktcommunicatie

Referral recruitment

Personal branding

Starr interview methode

 

 

 

 

IT voor Recruiters

 

Bij Cariero of op jouw locatie, een dagdeel in overleg.

 

IT rollen werven is best lastig, dat weten wij. Wij hebben zelf ruim ervaring in het werven van IT ers en vertellen je graag meer, denk aan:

 

Hoe vind en bind je de beste IT ers? Waar vind je ze? Hoe benader je ze?

Wat is het verschil tussen front, backend en fullstack? Wat is het verschil tussen java en javascript?

Wat is het verschil tussen een developer, een architect en een beheerder?

 

 Onze trainingen zijn altijd maatwerk, dus mail Marjolein op info@cariero.nl of bel op 06-14119377 voor een passende offerte.