Ik heb een vraag

Sourcing kun je voor verschillende doelen inzetten:

  • Het direct actief zoeken en benaderen van (latent) zoekende kandidaten
  • Het vinden van je doelgroep voor Arbeidsmarktcommunicatie
  • Het beter schrijven van je vacature teksten of het plaatsen van gerichte content.

Het direct actief zoeken en benaderen van (latent) zoekende kandidaten als doel van sourcing is de meest bekende. Je gebruikt sourcing dan alleen om een actieve vacature onder de aandacht te brengen.

Sourcing en Arbeidsmarktcommunicatie

Doordat je vanuit je sourcing acties weet wie je doelgroep is en op welke platformen zij actief zijn kun je je arbeidsmarktcommunicatie beter inzetten. Denk hierbij aan je wervingspagina of je “werken-bij site” die je beter kan inrichten waarbij je teksten en afbeeldingen gebruikt die de juiste mensen aanspreken.

Een vacaturetekst heeft alleen zin als deze ook door de juiste mensen gelezen wordt.

Bijkomend voordeel van sourcing is dat je door het zien van de verschillende platformen, fora en discussies ook de “taal” van je doelgroep leert spreken. Daardoor kan je je vacaturetekst zo schrijven dat het jouw doelgroep aanspreekt en plaatsen op de platformen waar jouw doelgroep actief is.

Ga direct aan de slag met onze online training en wordt binnen 2 uur klaar gestoomd met de basis technieken van sourcing.

Online Sourcing Training

 

 

Ben je erg druk?

Dan gaan wij ook graag voor je op zoek zodat je snel geschikte kandidaten aan tafel hebt.

 

Ga voor mij aan de slag

 

Search en Sourcing op afstand

Na een uitgebreide telefonische intake sourcen wij binnen twee weken een longlist met 30 interessante potentiële kandidaten in onze eigen LinkedIn Recruiter Seat. We peilen interesse door te benaderen via LinkedIn. Als een kandidaat met je in gesprek wil vragen wij eerst om toestemming voordat we  contactgegevens met jou delen. 

Prijs: € 900,- exc. BTW

Ik heb interesse

 

Sourcing coaching

Als Sourcing Coach helpen wij jou bij het zoeken en vinden van de juiste platformen zodat jij die kan doorzoeken en targetten.

Dit kan een kleine vraag zijn waarbij wij jouw searchstring nakijken of een totaal marktonderzoek. Wij leveren online coaching en helpen je op afstand met jouw sourcing uitdaging.

Ik heb interesse

 

 
Ik ben geïnteresseerd!
 
Ik ben geïnteresseerd en wil meer weten over:
 
Wij nemen contact met je op voor meer informatie.