Partners

Als bedrijf hebben wij het geluk te mogen samen werken met verschillende andere bedrijven. We noemen ze hier graag.

Hello Talent

Hello Talent maakt het mogelijk om voor verschillende partijen te sourcen en recruiten op een privacy veilige manier. Zij bieden integration met verschillende systemen op een eenvoudige wijze en dat plaats en tijd onafhankelijk


Recruitment

HRK werkt vanuit een totaalbenadering met een duidelijke stip aan de horizon: het beheersbaar invullen van uw vacatures en het aantrekken van mensen die bijdragen aan uw bedrijfsresultaat.


Training

Bright Boost is een trainingsbureau dat trainingen op het gebied van IT voor IT recruiters aanbiedt. In Jip en Janneke taal en met behulp van alledaagse voorbeelden worden diverse technische termen uitgelegd. Van een globale training die een goede basis legt over software development tot een training die inzoomt op één specifieke taal of concept (Java, .NET, cyber security, het ontwikkelproces, etc). 
Na de trainingen hebben de recruiters hun technische kennis naar een hoger niveau getild waardoor ze succesvoller met klanten en kandidaten kunnen communiceren. 

Training

Sinds de oprichting in 2006 hebben al vele duizenden professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, werving & selectie, mobiliteit, HR en P&O zich laten inspireren door een of meer trainingen uit het brede programma. De trainingen van de Academie helpen professionals hun kennis te vergroten en deze direct toe te passen in hun dagelijkse praktijk.